Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Str.Morii, Nr. 1 A

Zalău, Jud. Sălaj

Motoarele diesel și problemele frecvente pe care le au. Merită să investești într-o astfel de mașină?

Politica internațională referitoare la metodele de protejare a mediului înconjurător are în plan eliminarea definitivă din circulație a mașinilor cu motoare diesel și chiar pe cele pe benzină. Motivul este reducerea emisiilor de carbon în atmosferă.

Cum acest lucru este destul de dificil de realizat, fiind un proces care se desfășoară treptat, fabricile încă mai produc mașini dotate cu acest tip de motorizări, având însă sisteme moderne de alimentare, care să determine o cantitate mai mică de noxe eliminate. Astfel că, daca preferi mașinile diesel încă mai ai posibilitatea de a te bucura de performanțele acestora.

Care sunt problemele unui motor diesel?

Principalele avantaje pe care le are un motor diesel sunt legate de performanțele ridicate pe care acesta le are, asigurând totodată un consum redus de combustibil și o ardere continuă a acestuia.

Totuși, există o serie de probleme care sunt întâmpinate destul de frecvent de proprietarii cu mașini cu motorizare diesel. Aceste probleme sunt:

  • turbina defectă – turbina este o componentă complexă și foarte importantă a motorului, dar care se confruntă adesea cu dificultăți. Cea mai comună este deteriorarea acesteia din cauza defecțiunilor apărute la alte componente cu care este în legătură directă, cum ar fi înfundarea catalizatorului sau supraalimentarea cu ulei de motor;
  • scoaterea de fum excesiv din eșapament – adesea, mașinile cu motorizare diesel elimină fum în mod excesiv. În funcție de culoarea pe care acesta o are, se poate determina și problema cu care se confruntă mașina;
  • defectarea pompei de injecție – principalul motiv pentru care se defectează pompa de injecție este alimentarea necorespunzătoare, adică fie motorul este înecat în ulei, fie nu are suficient combustibil. Dacă te confrunți cu această problemă, poți apela cu încredere la serviciile noastre de reparații pompe injecție;
  • ruperea lanțului de distribuție – în general, cu această problemă se confruntă motoarele BMW;
  • apariția unor trepidații în momentul plecării de pe loc – determinate de uzarea volantei;
  • apariția unor erori când este întoarsă cheia în contact – cauzele ar trebui identificate de un profesionist în acest caz.

Iată motivele pentru care sa apelezi la ajutorul nostru!

Există o mulțime de service-uri care nu se complică cu reparații de injectoare sau pompe de injecție, preferând să le înlocuiască pe cele defecte. Dar noi ne gândim în primul rând la client, motiv pentru care încercăm să alegem cea mai bună soluție pentru acesta.

Astfel că, dacă observi ca injectoarele nu mai funcționează cum trebuie ori pompa de injecție dă semne că nu mai rezistă mult, te așteptăm la noi pentru a evalua dacă aceste componente pot fi reparate sau recondiționate și pentru a pune în practică cele mai moderne tehnici de reparare componente auto. Ceea ce ne recomandă este experiența vastă pe care o avem în domeniu, dar și personalul calificat, care are la îndemână cea mai performantă aparatură. În plus, orice lucrare realizată de membrii echipei noastre beneficiază de certificate de garanție și factură. Astfel, vei avea siguranța că serviciile pe care le-ai solicitat sunt de cea mai bună calitate!